More

  Biroul unde nici un jurist nu vrea sa munceasca

  Array

  Nimeni nu vrea sa lucreze in serviciile cu responsabiltiate maxima din Primaria Pascani. Mai ales acolo unde sunt functionari judecati pentru copurptie in urma cercetarilor facute de procurorii DNA dar si din cauza salariilor mici.
  Un astfel de loc de munca ramas vacant de ceva vreme a fost scos la concurs. Este vorba despre functia de consilier juridic in cadrul Compartimentului Patrimoniu si Achizitii. Pana acum nu a fost depus nici un dosar iar concursul va fi reluat. Nici pentru alte functii vacante la Primaria Pascani nu se ingramadesc tinerii sa candideze.
  De exemplu pentru un concurs care va avea loc pe 9 iunie doar doua persoane au trecut de etapa de selectare a dosarelor.

  Mentionam ca Primaria Pascani duce lipsa de specialisti in mai toate serviciile publice mai acolo unde implica responsabilitate juridica. De la inceputul acestui an au fost angajati un jurist, doi functionari la Biroul Agricol si alti doi pentru monitorizarea serviciilor publice si a transportului public.

  Comunicat de presa
  ,, In urma selectarii dosarelor depuse de catre candidatii in vederea participarii la concursul ce se va organiza in intervalul 9 iulie 2015 (proba scrisa) si 13 iulie 2015 (interviul) pentru ocuparea urmatoarelor doua functii publice de executie vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Pascani, afisam rezultatul probei de selectie a dosarelor:
  1 Consilier, clasa I, grad professional superior din cadrul Compartimentului Patrimoniu si Contracte:
  Nr. Crt. Numele si prenumele candidatului Functia publica vacanta Rezultatul selectiei
  1 Costescu Emanuel Marian Consilier Admis
  2 Covrig Ciprian Constantin Consilier Admis
  2 Consilier juridic, clasa I, grad professional principal din cadrul Compartimentului Patrimoniu si Contracte: Nu a fost depus nici un dosar de inscriere la concurs.”

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI