13.5 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Biroul de turism va recomanda: Weekend cu 99 de euro la Praga, Budapesta sau Liubliana – VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

Saptamana aceasta Biroul de Turism va recomanda trei destinatii pentru petrecerea unei mini-vacante pentru care nu este neaparat nevoie de vreme insorita. Este vorba despre trei capitale din Europa Centrala, una mai spectaculoasa decat celalata: Budapesta, Liubliana si Praga. In afara de destinatia in sine, extrem de tentanta, mai este un element care face oferta interesanta: pretul.
Pentru 99 de euro de persoana poti petrece patru sau cinci zile intr-unul dintre cele mai frumoase orase europene, indiferent de ce destinatie alegi. Transportul se face cu autocarul, iar primele plecari incep la jumatatea lunii septembrie pentru Budapesta si Praga, si din octombrie pentru Lubliana. Oferta este valabila pana la sfarsitul lunii martie a anului viitor, mai putin in perioada sarbatorilor de iarna.

La Budapesta poti petrece 5 zile extraordinare, capitala Ungariei oferind zeci de obiective de vizitat, restaurante, cafenele, posibilitati nenumarate de distractie sau, de ce nu, de shopping.

Sejurul include patru nopti de cazare la hotelul Belvedere, de 4 stele, situat central. Pachetul este cu mic dejun si se asigura acces la facilitatile locatiei precum piscina si sauna. Plecarile sunt de 5 ori pe saptamana, existand astfel mai multe variante de a prinde week end-ul in Budapesta.

A doua optiune poate fi Ljubljana. Orasul, care are mai putin de 300.000 de locuitori nu este doar capitala, ci si centrul cultural, stiintific, economic al Sloveniei, fostă republică iugoslavă. Liubliana are o amprenta unică, influentată de pozitia sa geografica, la rascrucea culturilor germanica, latina si slava.

Cazarea de 3 nopti, cu mic dejun, este asigurata la Hotel Park, o locatie cocheta de 3 stele, situata la maxim 10 minute de mers pe jos de centrul orasului. Astfel, timp de 4 zile poti sa admiri amestecul de influente bavareze cu cele balcanice, sa ai impresia ca ai ajuns pe Riviera franceza sau ca esti in Venetia – in timp ce te plimbi cu vaporasul pe Liublianca, raul care strabate orasul.

Praga, capitala Cehiei, a fost supranumita „Orasul de aur”. Cu o arhitectura fascinanta, conservata incredibil si dupa 600 de ani, Praga iti ofera o densitate cum rar intalnesti de castele, poduri, catedrale, piete, locuri de promenada.

Odata ajuns in Praga, cazarea este asigurata la Hotel Aron, de 3 stele, cu mic dejun inclus. Hotelul are conexiuni foarte bune cu mijloacele de transport in comun catre centrul orasului.

Pentru cei care vor neaparat sa vada Praga, dar nu au rabdare sa mearga cu autocarul, Biroul de Turism recomanda un sejur cu 3 nopti de cazare, cu mic dejun, transportul făcându-se cu avionul.
Pretul este deasemenea unul avantajos, de 199 euro de persoana pe sejur, inclusiv taxele de aeroport.
Cazarea este asigurata la Olympik, un hotel de 3 stele situat intr-o zona rezidentiala a orasului Praga, la 4 statii de metrou de centrul istoric, zona aflata pe lista monumentelor UNESCO. Iar daca oferta v-a starnit interes trebuie sa va grabiti cu rezervarile, pentru ca perioada de valabilitate este redusa, doar pentru lunile septembrie si octombrie.

 

Articol publicitar

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow