25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Luni, Monica Davidescu și Magda Catone vin la Pașcani

Luni, Monica Davidescu și Magda Catone vin la Pașcani

Încă o dată se dovedeșe că numele și imaginea unei persoane vinde foarte bine. Și la piesa de teatru ce va avea loc la sfârșitul lunii martie nu mai sunt locuri libere. S-au vândut toate biletele de când evenimentul a fost anunțat. Astfel, Monica Davidescu alături de Magda Catone sunt așteptate cu brațele deschise la Pașcani, aici unde vor juca în piesa de teatru Amanta.”

Actori de renume sunt așteptați la Pașcani să joace teatru pe scena Casei de Cultură din centrul orașului.Luni, 27 martie, Magda Catone, Monica Davideascu, Ileana Olteanu sau Ovidiu Culcea vor intra în pielea persoanjelor din piesa „Amanta”. O distributie exceptionala ce va readuce zambetul pe buzele tuturor spectatorilor. Spectacolul este o adaptare după comedia „Încurcă lume” de A. D. Hertz, realizată și regizată de Armand Calinovici.

Biletele s-au vândut ca pâinea caldă, prețul unuia fiind în valoare de 30 lei, subvenționat de instituția organizatoare. Evenimentul este programat pentru ziua de 27 martie, de la orele 19:00, atunci când se sărbătorește Ziua Mondială a Teatrului.

Mai multe informații găsiți la numărul de telefon 0726 04 04 08 – Samir Marcu, referect Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” Pașcani.

Despre piesa de teatru

„Acțiunea se petrece la începutul secolului XX, deși astfel de situații au loc, în viață, adeseori, chiar și-n clipa când îi priviți pe actori jucând-o. În zori, avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă, cu o trăsură. Dar, vai, Didina nu doarme. E furioasă! Câți bărbați n-au turnat o minciună ca să acopere o noapte în care au lipsit din patul conjugal? Doar că, uneori, minciunile se răzbună, iar avocatul infidel se trezește cu amanta în propria-i casă. Cum va ieși din încurcătură? Este ceea ce spectatorii vor putea să afle, printre hohote de râs”, dezvăluie protagoniștii comediei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow