More

  Bilele albe și negre la “Pulsul Zilei”

  Array

  Aseară la “Pulsul Zilei” realizatorii de emisiuni tv au oferit simbolic bile albe și negre celor care s-au remarcat în ultima săptămână, fie că e vorba de persoane sau instituții.
  Claudiu Timofte a fost primul care a oferit bile albe tuturor celor care sunt în febra examenelor, atât celor care au terminat gimnaziul și susțin examenele de Evaluare Națională, cât și celor care săptămâna aceasta au probele lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat.

  Bile albe au primit și inițiatorii ședinței de îndată ce va avea loc miercuri la primărie, Marius Pintilie și Ioan Danu, deoarece tematica ședinței se referă la 2 chestiuni foarte importante: licitația pentru furnizorul de apă și statutul stației de epurare de la Pașcani.

  Și directorul în funcție de la PSA, Aristotel Katzighera a primit o bilă albă pentru lămuririle aduse cetățenilor în emisiunea de săptămâna trecută.

  Ovidiu Covaci, renumitul sportiv din Pașcani, care va fi propus în următoarea ședință de consiliu pentru primirea distincției de cătățean de onoare al municipiului a fost distins cu o bilă albă pentru activitatea sa de Mihaela Spiridon , realizatoarea emisiunii Dialoguri Esențiale.

  Bilele negre s-au îndreptat din nou către domeniul politic, fie că e vorba de toți politicienii așa cum afirmă realizatorul Pixelului Albastru, fie din nou de conducerea primăriei așa cum susține Mihaela Spiridon, în mod consecvent de câteva săptămâni.

  La finalul emisiunii au primit bile negre de la Cătălin Cojocaru toți cei care răstălmăcesc legea și dezinformează cetățenii cu privire la chestiunile legate de furnizarea apei la Pașcani, și aceștia numărându-se printre factorii care nu duc la rezolvarea ci la amânarea situației legate de apă de la Pașcani,situație ce durează de mai bine de 1 an de zile.

  Amintim telespectatorilor că odată pe săptămână, cei 3 realizatori de emisiuni de la TV Bit, evaluează activitățile mai importante desfășurate în cursul săptămânii care s-a încheiat, punctând cu bile albe și negre, persoane și instituții.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident rutier cu o victimă în comuna Todirești. Mașină distrusă după impactul cu un stâlp – FOTO

  Accident rutier spectaculos luni seara, 19 aprilie, in jurul orei 20:00, in comuna Todiresti. Un sofer din Siretel ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un stalp de pe marginea drumului si s-a rasturnat pe camp. //

  Propunere: Depozite de carte în sediile PNL și USR Pașcani

  Un consilier pășcănean propune ca organizațiile politice locale PNL și USR să renunțe la sediile actuale în favoarea extinderii corpului Bibliotecii Municipale ”Leonard Gavriliu”. //

  Un tânăr de 19 ani suspect în cazul înjunghierii din Moțca. A fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi

  Un tanar de 19 ani este principalul suspect in cazul agresiunii ce a avut loc vineri, 19 aprilie, in localitatea Motca, in care un barbat de 26 de ani a fost injunghiat. Presupusul agresor a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi, unde va fi expertizat pentru a se vedea daca a avut discernamant sau nu in timpul comiterii faptei. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet