12.4 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022
Array

Bilele albe și negre la „Pulsul Zilei”

- Advertisement -

Aseară la „Pulsul Zilei” realizatorii de emisiuni tv au oferit simbolic bile albe și negre celor care s-au remarcat în ultima săptămână, fie că e vorba de persoane sau instituții.
Claudiu Timofte a fost primul care a oferit bile albe tuturor celor care sunt în febra examenelor, atât celor care au terminat gimnaziul și susțin examenele de Evaluare Națională, cât și celor care săptămâna aceasta au probele lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat.

Bile albe au primit și inițiatorii ședinței de îndată ce va avea loc miercuri la primărie, Marius Pintilie și Ioan Danu, deoarece tematica ședinței se referă la 2 chestiuni foarte importante: licitația pentru furnizorul de apă și statutul stației de epurare de la Pașcani.

Și directorul în funcție de la PSA, Aristotel Katzighera a primit o bilă albă pentru lămuririle aduse cetățenilor în emisiunea de săptămâna trecută.

Ovidiu Covaci, renumitul sportiv din Pașcani, care va fi propus în următoarea ședință de consiliu pentru primirea distincției de cătățean de onoare al municipiului a fost distins cu o bilă albă pentru activitatea sa de Mihaela Spiridon , realizatoarea emisiunii Dialoguri Esențiale.

Bilele negre s-au îndreptat din nou către domeniul politic, fie că e vorba de toți politicienii așa cum afirmă realizatorul Pixelului Albastru, fie din nou de conducerea primăriei așa cum susține Mihaela Spiridon, în mod consecvent de câteva săptămâni.

La finalul emisiunii au primit bile negre de la Cătălin Cojocaru toți cei care răstălmăcesc legea și dezinformează cetățenii cu privire la chestiunile legate de furnizarea apei la Pașcani, și aceștia numărându-se printre factorii care nu duc la rezolvarea ci la amânarea situației legate de apă de la Pașcani,situație ce durează de mai bine de 1 an de zile.

Amintim telespectatorilor că odată pe săptămână, cei 3 realizatori de emisiuni de la TV Bit, evaluează activitățile mai importante desfășurate în cursul săptămânii care s-a încheiat, punctând cu bile albe și negre, persoane și instituții.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow