4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Bilele albe și negre de la Pulsul Zilei

Distincții la fel de suprinzătoare ca și evenimentele din ultimul timp, derulate în Pașcani: O demisie din Consiliu Local a fost premiată cu bilă albă de către realizatorul emisiunii Pulsul Zilei, Cătălin Cojocaru-este vorba despre consilierul Marius Pintilie, care și-a predat demisia în plenul ședinței de luni.

Și primarul Dumitru Pantazi a primit aceeași distincție pentru consecvența cu care susține proiecte ce vizează investițiile în Pașcani, cu riscul de a-și atrage antipatia celor din jur.

Claudiu Timofte și Mihaela Spiridon au oferit distincții pozitive prin bile albe tuturor celor care se implică din punct de vedere cultural și educativ, fie că e vorba de cei care organizează și susțin proiecte culturale sau de aceia care se dedică educației, reușind să ajungă la performanțe și rezultate deosebite împreună cu elevii.

Păreri asemănătoare au avut realizatorii de emisiuni în acordarea bilelor negre, consilierii locali fiind din nou vizați pentru că nu sunt constanți în decizii, nu își doresc investiții în Pașcani sau nu găsesc soluții, referitoare la rezolvarea cât mai grabnică a problemelor legate de furnizarea apei în localitate.

Și Cătălin Cojocaru a depunctat cu bilă neagră unul dintre consilierii care se tot răzgandesc în privința votului legat de problema apei, Benone Mihuț, cât și pe Șeful PMP-ului, Sorin Olaru care a avut un debut mincinos în Consiliu Local, dezinformând pe cei prezenți.

Din păcate, o parte din consilierii pășcăneni rămân în topul negativ datorită lipsei de asumare a funcției pe care o dețin ca și reprezentanți ai comunității, iar cei care sunt apreciați și dați drept exemplu sunt profesorii și elevii care reușesc să se implice în proiecte culturale sau să obțină rezultate frumoase la competiții importante.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow