10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Bile negre şi albe ..din belşug, la Pulsul Zilei

Distincţii numeroase la emisiunea Pulsul Zilei, atât negative, cât şi pozitive.
Cei care reuşesc să atragă atenţia publicului şi să se remarce din punct de vedere negativ sau pozitiv sunt din ce în ce mai mulţi.
Claudiu Timofte a rămas fidel distincţiilor pozitive alocate celor din învăţământ oferindu-le bile albe profesorilor care se perfecţionează sau încearcă să aducă în practică metode noi şi modificări sănătoase, menite să îmbunătăţească educaţia copiilor.

Bilele negre au fost “aruncate” celor care nu respectă libertatea unor cetăţenilor ce doresc să îşi facă branşamente individuale de apă pentru a-şi plăti datoriile, încercând să manipuleze opinia publică.

Realizatorul emisiunii, Cătălin Cojocaru, a evidenţiat pozitiv administraţia publică din Târgu Frumos care a primit o mare bilă albă pentru că reuşeşte să aducă investiţii în comunitate, aceeaşi distincţie fiind oferită şi lucrătorilor din zona vale care se străduiesc să termine lucrările de modernizare din Paşcani. Şi cei care nu se lasă intimidaţi, hotărând să îşi rezolve legal şi corect problemele cu furnizarea, respectiv plata apei au primit aprecieri din partea realizatorului emisiunii.

Bila neagră a fost adresată primarului Dumitru Pantazi, deoarece răspunde direct de toate neregulile din primăria Paşcani, inclusiv de angajaţii care nu îşi respectă atribuţiile. Cei de la “birourile de stat degeaba” din primărie au fost următorii vizaţi negativ deoarece sunt plătiţi din banii publici pentru a scrie proiecte, a aduce investiţii sau a-I ajuta pe cetăţeni să înfiinţeze asociaţii, iar ei nu fac nimic pentru a veni în sprijinul cetăţenilor.

Mihaela Spiridon a apreciat pozitiv ultima demisie din Consiliul Local a lui Emil Crăciun, pentru că deşi pare ciudat, oferă nişte soluţii, iar în opoziţie a oferit bile negre Consiliului de Administraţie de la Prest Serv Apa care ameninţă cu aceeaşi măsură finală primăria, pentru a rezolva divergenţele cu Apa Vital pe tema epurării apei de la Paşcani.

Tot în opoziţie, bile albe şi negre au primit angajaţii care deşi sunt plătiţi din bani publici, unii stau practic degeaba, iar alţii muncesc mai mult decât trebuie, nefiind însă şi recompensaţi pentru activitatea lor.

Distincţiile de la Pulsul Zilei stârnesc din ce în ce mai multe reacţii, mai ales în rândul celor vizaţi, unii dintre cei aflaţi în atenţia realizatorilor tv, luând chiar legătura cu redacţia TV BIT. Precizăm că bilele albe şi negre de la această emisiune tv, urmăresc să aducă în atenţia publicului persoane sau instituţii car ese remarcă pozitiv sau negativ în comunitate.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow