15.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022
Array

Bile negre fără număr pentru administrația din Pașcani

- Advertisement -

Bile negre fără număr pentru administraţia  municipiului Paşcani. Cei trei realizatori au criticat dur felul în care arată oraşul în prag de Crăciun dar şi promisiunea pentru „Orăşelul copiilor” care a fost retrasă după câteva zile. Bile albe au primit toţi românii şi Luiza Ştefania Muscalu din Ansamblul Izvorașu pentru momentul artistic susţinut de Ziua României.
Primăria Paşcani a primit bile negre în cadrul emisiunii Pulsul Zilei de la începutul acestei luni, de la cei trei realizatori de emisiuni de la BIT TV.
Administraţia locală a fost criticată de realizatorul emisiunii Cătălin Cojocarul pentru felul în care arată oraşul în prag de sărbătoare. Şi viceprimarul, Vasile Axinte a primit bile negre pentru că a promis că va amenaja „Orăşelul copiilor” iar după o săptămâna şi-a dat seama că nu sunt bani în bugetul local.

Şi primarul din comuna Stolniceni Prăjescu a primit o bilă neagră din partea lui Claudiu Timofte deoarece nu a fost prezent la activităţile desfăşurate în comună cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Bilele albe au fost pentru toţi românii indiferent de locul în care se află.  Vasile Avramiuc a primit o bilă albă pentru cea de-a 12 a carte lansată, dar şi pentru Luiza Ştefania Muscalu solistă de la Ansamblul Izvoraşul din Mogosesti Siret a fost dată o bilă albă pentru că a încântat păşcănenii de Ziua României cu o reprezentaţie artistică.

Menţionăm că în emisiunea Pulsul Zilei de pe 2 decembrie s-a discutat despre evenimentele desfăşurate cu ocazia Zilei Naţionale a României în Paşcani şi în comunele din împrejurimi, despre costurile activităţilor desfăşurate în municipiu, dar şi despre primarul din comuna Valea Seacă suspendat şi condamnat pentru fapte de corupţie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow