7.7 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

BILE ALBE ŞI NEGRE. ZUZAN DIN NOU CÂŞTIGĂTOR

În emisiunea Pulsul Zilei, secretarul Primăriei Paşcani, Mircea Zuzan, a fost pus la zid de realizatorii Tv Bit, fiind criticat pentru implicarea sa în politica locală şi încurcăturile pe care le-a generat datorită influenţei sale.
Astfel, el a primit de la Cătălin Cojocaru şi de la Claudiu Timofte din nou 2 bile negre, având în vedere şi capetele de acuzare din dosarul său, fiind cercetat de DNA pentru luare de mită şi conflict de interese.

Mihaela Spridon a dat o bilă neagră de această dată celor care ar trebui să se ocupe de lucrările şi proiectele arhitecturale din Paşcani şi care nu sunt în folosul cetăţenilor, fie că e vorba de noua amenajare a Esplanadei din zona Vale sau de fântânile arteziene.

Aprecierile au fost acordate prin bile albe însă, primarului din Târgu Frumos, care lucrează în folosul cetăţenilor săi, celor care au făcut acte de caritate în Săptămâna Mare, gândindu-se şi la cei din jur sau cetăţeanului simplu.

Aşadar, oamenii politici din Paşcani pierd din ce în ce mai mult teren şi credibilitate prin imagine şi proiecte nefinalizate, Târgu Frumos fiind un exemplu de organizare; secretarul Primăriei Paşcani se face vinovat de multe din neregulile instituţiei, iar cetăţenii simpli sunt apreciaţi pentru că nu se gândesc numai la ei, ci şi la cei din jurul lor sau pentru că au început să se implice în problemele comunităţii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow