11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Bile albe și negre. Realizatorul emisiunii Pulsul Zilei s-a contrazis cu invitații

Marți, cei 3 realizatori de emisiuni ai televiziunii Tv Bit, au avut păreri diferite mai ales la sfârșitul discuțiilor, când a venit momentul să facă alegerile pentru distincția cu bile albe și negre, pentru activitatea unor persoane sau instituții.
Participarea celor doi oficiali de la Iași în ședința de urgență ce a avut loc luni la Primăria Municipiului Pașcani pentru rezolvarea problemei cu apa, a stârnit păreri total opuse între Cătălin Cojocaru și Mihaela Spiridon.
Așa se face că prefectul județului Dan Cârlan și Cristian Adomniței, președintele Consiliului Județean, au primit bile negre pentru atitudinea lipsită de transparență cu privire la această ședință, pentru că nu au fost de acord cu prezența presei într-o problemă, atât de importantă pentru toată comunitatea.

De cu totul altă părere a fost realizatorul emisiunii Pulsul Zilei, care a dat bile negre pentru aceeași situație, consilierilor pășcăneni.

Tot el a dat bile albe oficialilor de la Iași, aceeași care primiseră deja distincții negative din partea Mihaelei Spiridon, pentru că au venit la Pașcani să rezolve problema apei și pentru că se implică de la nivel de județ, venind cu soluții.
Claudiu Timofte a rămas constant în alegerile sale pentru distincțiile negative, oferind cu această ocazie bilă neagră tot secretarului primăriei, Mircea Zuzan.

Cei care au primit aprecieri pozitive au fost elevii și profesorii care au adus rezultate frumoase Pașcaniului, așa cum afirmă Mihaela Spiridon, deoarece aceștia reprezintă cu adevărat comunitatea, demonstrând că Pașcani-ul poate fi cunoscut și pentru lucruri frumoase.
Cladiu Timofte a apreciat și el activitatea unor tineri sportivi din Târgu Frumos care au obținut rezultate frumoase la karate și au fost sprijiniți în activitatea lor de primăria din localitate.

Această secțiune de la finalul emisiunii Pulsul Zilei, a devenit din ce în ce mai interesantă, ediția de marți fiind un exemplu în acest sens, datorită părerilor diferite exprimate pe parcursul și mai ales la sfârșitul ei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow