2.4 C
Paşcani
marți, martie 28, 2023
Array

Bile albe și negre pentru apă

Distincțiile simbolice de la Pulsul Zilei s-au învârtit în jurul celul mai discutat subiect al ultimului an, furnizarea apei la Pașcani. Este un an de când pășcănenii nu au nicio soluție clară din partea autorităților pentru situația creată, motiv pentru care mulți cetățeni deja au rămas fără apă.
Cătălin Cojocaru și Claudiu Timofte, au ținut să o felicite pe Ana Sofian, o președintă de asociație, care și-a asumat responsabilitatea prin încheierea contractului pentru furnizarea serviciilor de apă și canalizare cu societatea Apa Vital nu numai pentru locatarii asociației sale, ci și pentru cei de la blocul de vizavi, deoarece și aceștia au rămas recent fără apă.

Situația a fost una generată de refuzul președintelui de asociație de la blocul respectiv pentru semnarea unui contract de furnizare a serviciilor de apă și canalizare, deși el este reprezentantul locatarilor din bloc prin funcția deținută, iar aceștia rămăseseră fără aceste servicii, în urma debranșărilor recente.

Din acest motiv, președintele de asociație care nu și-a asumat responsabilitatea a fost depunctat cu o bilă neagră de Claudiu Timofte, realizatorul emisiunii Pixelul Albastru.

Cei care au încercat să o convingă pe Ana Sofian că a procedat greșit, făcând presiuni asupra ei au primit bile negre din partea lui Cătălin Cojocaru, realizatorul emisiunii Pulsul Zilei.

Conducerea primăriei din Pașcani a fost ”premiată” de Mihaela Spiridon cu bile negre pentru lipsa de coerență și profesionalism în administrarea municipiului, realizatoarea tv fiind constantă în oferirea acestor distincții negative față de aleșii locali.

Cetățenii cei mai afectați de situația apei la Pașcani, care au rămas fără apă au fost cei care au primit bile albe din partea Mihaelei Spiridon, deoarece aceștia nu sunt decât victimele acestui scandal ce durează de mai bine de un an de zile.

La emisiunea Pulsul Zilei, o dată pe săptămână, cei 3 realizatori Tv, fac sinteza evenimentelor mai importante și discută problemele actuale ale comunității, oferind la sfârșitul emisiunii disticții simbolice prin bile albe și negre, celor care se remarcă din punct de vedere pozitiv sau negativ, fie că e vorba de persoane sau instituții.

Alte articole

Cine are dreptate? Masini distruse, sofer ranit

  Doua autoturisme distruse in urma unui accident rutier. Evenimentul...

Trei zile de restrictii, de circulatie, in centrul Pascaniului

  Restrictii de circulatie in centrul municipiului Pascani in perioada...

Stolniceni -Prajescu: 105 de la Unirea Basarabiei cu România – VIDEO

Unul dintre cele mai importante momente istorice ale natiunii...

Stalp de telecomunicatii, rupt de vant

Semnal de alarma pe strada Stefan cel Mare din...

Alegeri PSD la Tatarusi, Motca si Miroslovesti

  Seria conferintelor PSD in zona Pascani pentru alegerea presedintelor...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow