16.6 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 1, 2022
Array

Bile albe și negre la Pulsul Zilei

- Advertisement -

Emisiunea Pulsul Zilei de luni vine cu surprize de această dată : executivul local a primit o bilă albă, alături de cei care organizează activități culturale și sportive în localitate, iar în opoziție, politicienii în general și consilierii pășcăneni au primit bile negre pentru jocurile politice și lipsa de susținere a activităților publice, desfășurate în comunitate.

După discuțiile aprinse pe tema analizei celor mai importante evenimente de actualitate, în cadrul Sintezei Săptămânii de la emisiunea Pulsul Zilei de luni, bilele negre s-au îndreptat din nou către zona politică, iar cele albe au mers spre activitățile educative, sportive și culturale. Aparatul executiv al Primăriei din Pașcani a reușit totuși să primească aprecieri pozitive pentru rezolvarea situației legate de întreruperea furnizării de apă caldă și căldură, primind de la moderatorul emisiunii, Cătălin Cojocaru, o bilă albă.

Alte bile albe s-au îndreptat către organizatorii activităților culturale, sportive și educative desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute în Pașcani. Cătălin Cojocaru a oferit bile albe celor care au organizat Festivalul Luminii și Crosul Toamnei, iar Claudiu Timofte a apreciat în aceeași măsură activitatea de premiere a profesorilor pensionari, inițiată de o federație sindicală din învățământ.

Mihaela Spiridon a oferit o bilă albă în avans, fostului consilier și actualului subsecretar de stat, Bogdan Alexa, în speranța că noua sa numire în acest post important va aduce beneficii și comunității din Pașcani.

Bilele negre oferite drept disticții negative de către Cătălin Cojocaru și Mihaela Spiridon s-au îndreptat din nou către Consiliul Local din Pașcani, fie pentru indiferența față de activitățile pozitive din comunitate, fie pentru lipsa de strategie și de soluții pentru problemele urbei.

Claudiu Timofte a dat bile negre politicienilor care în opinia sa nu folosesc strategii democratice în legătură cu alegerile din cadrul organizațiilor de partid, atât cele naționale cât și cele locale, uzând în opinia sa de aceleași metode ca în vechiul sistem comunist.

Această secțiune de la finalul emisiunii Pulsul Zilei de luni, în care cei trei realizatori TV punctează subiectele mai importante din timpul săptămânii, a devenit din ce în ce mai interesantă, datorită disticțiilor simbolice oferite persoanelor sau instituțiilor care prin acțiunile lor își pun amprenta pozitiv sau negativ asupra comunității.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow