10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Bile albe și negre la Pulsul Zilei. Plusuri pentru performanță și idei, minusuri pentru cei care nu își fac datoria

Bilele albe și negre de la Pulsul Zilei, rămân și în această săptămână în zona administrativă, cu mici execepții pozitive oferite de copiii și tinerii care se remarcă prin performanță.
Realizatorul emisiunii, Cătălin Cojocaru a premiat cu bile albe șefii de promoție de anul acesta, elevi care au pus pe primul plan studiul și au reușit să fie cei mai buni. 3 dintre ei sunt și invitații emisiunii Dialoguri Esențiale, din această săptămână.

Bile negre din partea lui Cătălin Cojocaru pentru Consiliul Director al Prest Serv care ascunde furturi, ilegalități și datorii, cât și faptul că și-au anunțat demisia, dar nu s-au ținut de cuvânt.

Mihaela Spiridon a punctat negativ autoritățile și responsabilii direcți care ar fi trebuit să iasă în spațiul public și să își ceară scuze deoarece miercuri, municipiul Pașcani a rămas aproape o zi întreagă fără apă din cauza unei avarii semnalate la Miroslovești.

În opoziție, bile albe au primit lucrătorii de la Apa Vital care s-au străduit și au reușit să termine reparațiile într-un termen mai scurt decât cel anunțat inițial de societatea de apă și canalizare.

Protopopul Pavel Postolachi a fost apreciat de această dată de Claudiu Timofte pentru ideea interesantă de a amenaja muzeul din municipiu la subsolul viitoarei catedrale din centrul orașului.

Primarul Pantazi și secretarul Zuzan au primit împreună bile negre de la același realizator tv pentru că în loc să rezolve problemele cetățenilor și pe cele din primărie, fac schimb de servicii și crează noi posturi pentru a se acoperi unul pe celălalt.

Amintim că la Pulsul Zilei, o dată pe săptămână, cei 3 realizatori Tv, fac sinteza evenimentelor mai importante și discută problemele actuale ale comunității, oferind la sfârșitul emisiunii disticții simbolice prin bile albe și negre, celor care se remarcă din punct de vedere pozitiv sau negativ, fie că e vorba de persoane sau instituții.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow