13.5 C
Paşcani
sâmbătă, mai 28, 2022
Array

Cine a primit bile albe si negre la „Sinteza Săptămânii”?

Situație inedită în emisiunea Pulsul Zilei, la momentul de Sinteză a Săptămânii: Toți cei 3 realizatori tv au avut păreri unanime cu privire la disticțiile oferite, atât cele negative, cât și cele pozitive, cu mici diferențe sau completări.
Consilierii locali au primit din partea Mihaelei Spiridon, bile albe, pentru prima dată de când este invitat permanent al acestei emisiuni, deoarece au avut o atitudine responsabilă în ultima ședință de consiliu, iar prin votul lor a fost reglementată în sfârșit, situația apei la Pașcani.

Cătălin Cojocaru, realizatorul emisiunii a fost de aceeași părere, cu câteva diferențe notabile totuși, el oferind bile albe nu tuturor consilierilor, ci doar celor care au votat în respectiva ședință proiectele Apa Vital, în special consilierilor PNL .

Ceilalți consilieri Marius Pintilie și Ioan Danu, care au votat împotrivă sau Dragoș Voinea ,care s-a abținut au primit, bile negre.

A doua bilă albă din partea tuturor realizatorilor tv a fost oferită tot la unison, lui Ovidiu Covaci, care va primi în deschiderea Zilelor Municipiului, distincția de cetățean de onoare.

Claudiu Timofte a fost de aceeași părere cu privire la activitatea consilierilor din ultima ședință și cu ideea de a puncta pozitiv pe Ovidiu Covaci, pentru modestia sa.

”Vedeta” negativă a emisiunii a fost Mircea Zuzan pentru raportul impecabil referitor la activitatea sa și pentru confuziile juridice pe care le-a generat în scandalul apei și nu numai.

În plus, Claudiu Timofte a mai aruncat câteva bile și ”mafiei pășcănene”, care se află în spatele intrigilor și intereselor din Pașcani.

Cățălin Cojocaru a avut pe lângă opțiunea de a puncta negativ cu bilă neagră pe Mircea Zuzan, ideea de a oferi aceeași distincție negativă lui Dumitru Pantazi, pentru implicarea sa în întocmirea raportului despre secretar și pentru că nu a explicat public, clar, situația chestiunii Agrocomplex și nu a cerut scuze celor care se află în situația de a răspunde în această problemă, deși nu au nicio vină.

La sfârșitul emisiunii Cătălin Cojocaru a făcut aprecieri interesante despre Dorin Nechifor, care ar putea reprezenta o nominalizare cu șanse de reușită din partea PNL-ului pentru postul de primar, la viitoarele alegeri locale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow