6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Bile albe și bile negre la ”Pulsul Zilei”

Bile albe și negre la Emisiunea „Pulsul Zilei” de luni, in cadrul careia sunt analizate cele mai importante evenimente ale săptămânii
Aseară , cei trei realizatori de emisiuni tv au dat simbolic, bile albe și bile negre unor persoane simple, personalități sau chiar instituții.

În topul negativ stă bineînțeles Primăria Municipiului Pașcani, care a acumulat două bile negre de la Claudiu Timofte și Mihaela Spiridon, datorită situației legate de chestiunea Apavital.
Ambiguitatea inițiativelor, hotărârilor și deciziilor acestei instituții vizavi de o problemă ce privește de peste jumătate de an toți locuitorii municipiului a fost criticată de realizatorii tv.
Realizatorul emisiunii a fost mai darnic și a găsit doi candidați pentru această distincție. Este vorba despre Apavital și senatorul Florin Constantinescu.
Datorită practicilor dure a celor de la ApaVital folosite în relația cu cetățenii și a modalităților inumane de punere în practică a drepturilor acestei societăți, Apavital a fost depunctată nu numai în ochii celor care au ieșit ieri și astăzi în stradă nemulțumiți, ci în ochii tuturor.

Senatorul Florin Constantinescu, cel care a primit a doua bilă neagră, face parte dintre aceia care ar fi putut să susțină în senat propunerea legată de mărirea alocației pentru copii de la actuala sumă de 42 de lei la cea de 200 de lei. Săptămâna trecută însă, senatul a respins această propunere, deși se știe că în România sistemul social, mai ales cel cu privire la creșterea și întreținerea copiilor este unul cu mari lipsuri , în comparație cu investițiile făcute spre exemplu în penitenciare.
Din bilele albe, prima a fost dată de Mihaela Spiridon, Autorităților locale din Târgu Frumos, care au reușit să se implice evident în beneficul comunității prin diverse proiecte și investiții aprobate în sprijinul cetățenilor și nu numai.
Bile albe au primit mai degrabă oamenii simpli, după cum afirmă Claudiu Timofte și Cătălin Cojocaru.
Femeia care a declarat că se străduiește să își achite facturile cu riscul de a se împrumuta dintr-o pensie de doar 400 de lei, a primit o bilă albă, fiind un exemplu pentru rău platnicii din localitate.

La final, Claudiu Timofte a felicitat personajul colectiv, ”pășcăneanul”, care rezistă acestor probleme generate și nerezolvate de autoritățile locale, acesta primind de asemenea o bilă albă pentru răbdarea și pentru situația atît de dificilă în care se află în prezent.
Așadar, în urma sintezei făcută de realizatorii emisiunilor postului nostru de televiziune, autoritățile locale au fost depunctate, iar oamenii simpli, apreciați fie pentru răbdare, fie pentru corectitudine.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow