More

  Bile albe pentru primarii harnici și negre pentru politicienii pășcăneni

  Array

  Bilele albe și negre de la Pulsul Zilei vizează în special oamenii politici din zonă, însă cei din administrația pășcăneană nu reușesc să se remarce decât din punct de vedere negativ, fiind în măsură să primească lecții de bună practică de la primarii din comunele învecinate.

  După discuțiile aprinse pe tema analizei celor mai importante evenimente de actualitate în cadrul Sintezei Săptămânii de la emisiunea Pulsul Zilei de luni, bilele albe au mers către administrațiile comunelor din împrejurimile Pașcani-ului, iar cele negre au lovit politicenii din municipiu.

  Cătălin Cojocaru l-a ”decorat” pe consilierul PNL, Vasile Anton, cu o bilă neagră pentru propunerea ingenioasă din ultima ședință de Consiliu Local prin care sugera mutarea pieței din zona vale, în spațiul fostului magazin MiniMarket din deal, intervenție numită de realizatorul emisiunii ”istorică” având în vedere că inițiativele acestui consilier sunt extrem de rare.

  Deputatul Neculai Rățoi și parlamentarul Florin Constantinescu, inculpați și ei în dosarul Agrocomplex, au primit bile negre de la Claudiu Timofte deoarece au fost prezenți la caravana partidului din teritoriu, la sfârșitul săptămânii trecute, afișându-se în spațiul public în acest context, deși, consideră realizatorul tv, își asumă greșit merite pentru realizările primarilor harnici din comunele vizitate.

  Mircea Zuzan a fost pus la zid de Mihaela Spiridon din nou, primind bilă neagră pentru chestiunea Agrocomplex, deoarece el poartă răspunderea juridică a hotărârilor Consiliului Local, toți consilierii implicați având de suferit în mare parte din vina acestuia, prin trimiterea în judecată.

  Bilele albe au plecat către administrațiile primăriilor din Cristești, Moțca și Tătăruși, care se iau la întrece în realizare de proiecte utile pentru comunitate, după aprecierea Mihaelei Spiridon și a lui Cătălin Cojocaru.

  BIle albe au primit din partea lui Cătălin Cojocaru și cei care au înțeles că trebuie să încheie contracte pentru furnizarea servicilor de apă, numărul acestora fiind din ce în ce mai mare, iar Claudiu Timofte a premiat cu bilă albă activitatea unui cadru didactic, dedicat profesiei, Mariana Botezatu, care în perioada vacanței a ținut cursuri gratuite pentru copiii care au vrut să învețel limba germană.

  Amintim că cei 3 realizatori tv premiază la fiecare început de săptămână cu bile albe și negre instituții și persoane care se remarcă în comunitate, criticând în același timp, constant, lipsa de implicare a autorităților locale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI