More

  Bile albe pentru învățământ

  Array

  Activităţile desfăşurate săptămâna trecută la liceele din Paşcani au primit bile albe din partea realizatorilor emisiunilor de pe postul Bit Tv. Aceştia au salutat iniţiativa mentorilor educaţionali care au desfăşurat diferite activităţi prin care elevii s-au întâlnit cu antreprenori de success sau au vizitat instituţii unde şi-ar dori să lucreze. Cu bile negre a fost penalizată nesimţirea. Bile albe din partea realizatorului emisiunii Pulsul Zilei au primit şi telespectatorii Bit Tv.
  Învăţământul a primit numai bile albe aseară în cadrul emisiunii “Pulsul zilei”. Atât Mihaela Spiridon cât şi Claudiu Timofte au aplaudat proiectele desfăşurate la liceele din Paşcani cu ocazia „Săptămânii antreprenoriatului” şi „Ziua ştafetei” în care elevii au putut vedea cum se desfăşoară o zi de lucru în domeniul anumitor meserii alese de ei. Şi proiectul iniţiat de profesoara Angela Cașeriu de la liceul „M. Sadoveanu” prin care s-a urmărit prevenirea abandonului şcolar la Şcoala din Cozmeşti – comuna Stolniceni Prăjescu a primit bilă albă de la Claudiu Timofte.

  Proiectul Camerei Agricole prin care s-a promovat comuna Moţca şi produsele tradiţionale a fost de asemenea apreciat de Mihaela Spiridon. Evenimentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, iar invitaţii s-au putut ospăta cu bucate alese specifice zonei şi s-au delectat cu momente artistice.

  Cei doi realizatori tv au acordat bile negre celor care consideră că un drept la replică se face prin jigniri şi ameninţări. Şi celălalt post de televiziune a primit bilă neagră din partea lui Claudiu Timofte pentru acuzaţiile făcute la adresa acestuia fără a avea argumente.

  Realizatorul emisiunii Cătălin Cojocaru a avut doar bile albe în această săptămâna. Prima bilă albă a fost pentru telespectatorii Bit Tv mulţumind în acest fel pentru preferinţele acestora în materie de posturi tv locale. Şi Ion Moțatu a primit o bilă albă pentru plângerea la CNA făcută postului Bit Tv.

  Un alt proiect apreciat de Cătălin Cojocarul este cel prin care administraţia locală intenţionează să scadă majorările pe care le au păşcănenii la taxele şi impozitele locale începând cu 15 decembrie dacă îşi achita integral datoriile.

  Amintim că în fiecare săptămâna la sfârşitul emisiunii ‘Pulsul Zilei’ realizatorii emisiunilor de la Bit Tv oferă distincţii acţiunilor care influenţează în mod pozitiv sau negativ societatea în care trăim.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI