13.5 C
Paşcani
sâmbătă, mai 28, 2022
Array

Bilanţ după Zilele Municipiului Paşcani 2015 Munţi de gunoie. 70 mii lei încasări de la comercianţi

După distracţie se numără banii şi se adună gunoaiele. La Paşcani operaţiunea a început dis de dimineaţă după 3 zile de spectacole. Munţi de gunoaie au fost strânşi de pe Stadionul Municipal, acolo unde în ultima seară au fost prezenţi peste 13 mii de oameni.

munti de gunoie zmp 2015

Administraţia locală spune că este mulţumită de modul de desfăşurare a Zilelor Municipiului Paşcani chiar dacă vineri a fost un mic incident în legătură cu prezentatorul Daniel Iordachioaia, care şi-a rupt piciorul în urmă unui incident şi care a fost înlocuit cu energicul Adrian Enache. Viceprimarul Vasile Axinte a mai precizat că la festvitatea de deschidere de la Primărie aştepta mai mulţi cetăţeni să participe.

Sumele alocate de la bugetul local pentru organizarea Zilelor Municipului Pascăi nu au fost cheltuite în totaliate, ci doar puţin sub 2 miliarde, restul fiind acoperite din încasările de la comerciani. Anul acesta au fost 70 de contracte încheiate cu agenţii ce au participat la eveniment, iar suma încasată s-a ridicat la 107.900 lei, mai mare în comparaţie cu anul trecut când s-au încasat 67.300 lei, chiar dacă au fost mai puţini ca număr, însă au solicitat suprafeţe mai mari, în special cei cu parcul de distracţii.

Pentru anul viitor se va face o şedinţa de Consiliul local în luna aprilie unde se va hotăra dacă acest eveniment va deveni sau nu o tradiţie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow