More

  Bilanţ după Zilele Municipiului Paşcani 2015 Munţi de gunoie. 70 mii lei încasări de la comercianţi

  Array

  După distracţie se numără banii şi se adună gunoaiele. La Paşcani operaţiunea a început dis de dimineaţă după 3 zile de spectacole. Munţi de gunoaie au fost strânşi de pe Stadionul Municipal, acolo unde în ultima seară au fost prezenţi peste 13 mii de oameni.

  munti de gunoie zmp 2015

  Administraţia locală spune că este mulţumită de modul de desfăşurare a Zilelor Municipiului Paşcani chiar dacă vineri a fost un mic incident în legătură cu prezentatorul Daniel Iordachioaia, care şi-a rupt piciorul în urmă unui incident şi care a fost înlocuit cu energicul Adrian Enache. Viceprimarul Vasile Axinte a mai precizat că la festvitatea de deschidere de la Primărie aştepta mai mulţi cetăţeni să participe.

  Sumele alocate de la bugetul local pentru organizarea Zilelor Municipului Pascăi nu au fost cheltuite în totaliate, ci doar puţin sub 2 miliarde, restul fiind acoperite din încasările de la comerciani. Anul acesta au fost 70 de contracte încheiate cu agenţii ce au participat la eveniment, iar suma încasată s-a ridicat la 107.900 lei, mai mare în comparaţie cu anul trecut când s-au încasat 67.300 lei, chiar dacă au fost mai puţini ca număr, însă au solicitat suprafeţe mai mari, în special cei cu parcul de distracţii.

  Pentru anul viitor se va face o şedinţa de Consiliul local în luna aprilie unde se va hotăra dacă acest eveniment va deveni sau nu o tradiţie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet