26.3 C
Paşcani
joi, august 18, 2022
Array

BILANȚ DE PARLAMENTAR – Senator Florin Constantinescu (PSD)

- Advertisement -

Stimați ieșeni,

Mă apropii de finalul celui de-al doilea mandat în care, ca senator de Iași, am avut onoarea de a vă reprezenta în Parlamentul României.

Consider că este atât momentul oportun, cât și obligația mea de a mă adresa Dumnevoastră, ieșenilor, pentru a vă informa în mod direct, și pe această cale, despre cele mai importante activități și rezultate pe care le-am înregistrat în această nobilă misiune. Doar Dumneavoastră, alegătorii, puteți cântări cum se cuvine calitatea și rezultatele muncii mele și puteți decide dacă v-am reprezentat cu responsabilitate, demnitate și onoare în Parlamentul României.

Pe parcursul ultimului mandat, am avut 39 de declaraţii politice, 101 întrebări, 41 de interpelări şi 66 de luări de cuvânt în plen.

Dincolo de aspectul cantitativ, ca preşedinte al Comisiei comune pentru integrare europeană dintre Palamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova, pot afirma că am contribuit la consolidarea parcursului pro-european al fraților noștri de peste Prut, în iunie 2014 fiind semnat acordul de asociere al Moldovei cu Uniunea Europeană.
Continuarea pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow