More

  Bilanţ al activităţilor şi proiectelor Liceului Ec. „N. Iorga” din Paşcani

  Array

  Eveniment de amploare la Liceul Economic din Paşcani. Zeci de profesori, directori adjuncţi şi consilieri educativi, de la şcolile din Municipiu şi comunele din împrejurimi au fost alături de evenimentul intitulat „Barometrul reuşitei activităţilor educative extraşcolare”. Mai exact, au fost prezentate rezultatele acestei unităţi de învăţământ, din ultima perioadă. Activitatea s-a încheiat cu momente artistice susţinute de elevii şcolii.

  nicolae iorga director si elevi
  Liceul Economic „Nicolae Iorga” din Paşcani şi-a prezentat rezultatele în faţa colegilor de la alte şcoli din judeţul Iaşi. Lista nu a fost una scurtă. Din evenimentele la care au participat profesorii şi elevii şcolii nu au lipsit proiectele Comenius cu parteneri şi participare a cadrelor dicactice din Turcia, zeci de proiecte educative, binecunoscutul târg al firmelor de exerciţiu, dar şi campaniile de voluntariat sau concursurile sportive.

  Cercul metodic este organziat periodic de şcolile din judeţ, pentru a vedea şi primi feedback din partea colegilor ce sunt la conducerea altor unităţi de învăţământ.

  Cadrele didactice prezente astăzi la şcoala gazdă din Paşcani au aflat şi date despre şcoală, de la succesul pe care îl are programul step by step până la elevii care termină cursurile liceale pe profil economic şi îşi găsesc imediat de muncă, în ţară, pentru că termină cu specializare în comerț.

  În tot acest timp, în sălile de clasa din şcoală au avut loc ateliere de lucru. De exemplu, în această clasa, elevii învăţau despre rolul şi beneficiile plantelor medicinale. Ei au venit cu flori de sunătoare, muşeţel sau tei. – vezi materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

  Altă sala de clasă, alt atelier de lucru. Aceşti copii de la step by step au avut de făcut o carte despre anotimpul toamna. Ei şi-au folosit imaginaţia pe coli colorate pentru ca lucrarea lor să fie cea mai frumoasă.

  Activitatea s-a încheiat cu momente artistice susţinute de elevii şcolii. Nu au lipsit dansurile populare ale Ansamblurilor folclorice „Ghiocelul” şi „Hora Moldovenească”. De asemenea s-a cântat muzică populară şi s-a susţinut un moment de satiră.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI