17 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Bilanţ al activităţilor şi proiectelor Liceului Ec. „N. Iorga” din Paşcani

Eveniment de amploare la Liceul Economic din Paşcani. Zeci de profesori, directori adjuncţi şi consilieri educativi, de la şcolile din Municipiu şi comunele din împrejurimi au fost alături de evenimentul intitulat „Barometrul reuşitei activităţilor educative extraşcolare”. Mai exact, au fost prezentate rezultatele acestei unităţi de învăţământ, din ultima perioadă. Activitatea s-a încheiat cu momente artistice susţinute de elevii şcolii.

nicolae iorga director si elevi
Liceul Economic „Nicolae Iorga” din Paşcani şi-a prezentat rezultatele în faţa colegilor de la alte şcoli din judeţul Iaşi. Lista nu a fost una scurtă. Din evenimentele la care au participat profesorii şi elevii şcolii nu au lipsit proiectele Comenius cu parteneri şi participare a cadrelor dicactice din Turcia, zeci de proiecte educative, binecunoscutul târg al firmelor de exerciţiu, dar şi campaniile de voluntariat sau concursurile sportive.

Cercul metodic este organziat periodic de şcolile din judeţ, pentru a vedea şi primi feedback din partea colegilor ce sunt la conducerea altor unităţi de învăţământ.

Cadrele didactice prezente astăzi la şcoala gazdă din Paşcani au aflat şi date despre şcoală, de la succesul pe care îl are programul step by step până la elevii care termină cursurile liceale pe profil economic şi îşi găsesc imediat de muncă, în ţară, pentru că termină cu specializare în comerț.

În tot acest timp, în sălile de clasa din şcoală au avut loc ateliere de lucru. De exemplu, în această clasa, elevii învăţau despre rolul şi beneficiile plantelor medicinale. Ei au venit cu flori de sunătoare, muşeţel sau tei. – vezi materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Altă sala de clasă, alt atelier de lucru. Aceşti copii de la step by step au avut de făcut o carte despre anotimpul toamna. Ei şi-au folosit imaginaţia pe coli colorate pentru ca lucrarea lor să fie cea mai frumoasă.

Activitatea s-a încheiat cu momente artistice susţinute de elevii şcolii. Nu au lipsit dansurile populare ale Ansamblurilor folclorice „Ghiocelul” şi „Hora Moldovenească”. De asemenea s-a cântat muzică populară şi s-a susţinut un moment de satiră.

Alte articole

Mobilizare pentru reîmpădurirea zăvoiului din Verșeni

Administratia locala din comuna Miroslovesti continua impadurirea zavoiului din...

Au fost aprobate bursele pentru elevi la Târgu Frumos

Legislativul local din orașul Târgu Frumos a aprobat numărul...

Legislativul pascanean, sedinta cu 18 proiecte

Legislativul pascanean se reuneste in sedinta ordinara pe 30...

Cardurile pentru alimente vor fi încărcate mai repede, înainte de Paște

Beneficiarii voucherelor pentru alimente vor primi cea de-a doua...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow