19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

“Big brother” la Spitalul de Urgență Pașcani

Sistem de supraveghere la spitalCamere de supraveghere la Spitalul de Urgenta Pascani. Incepand de saptamana trecuta, in cea mai importanta unitate medicala din oras a fost montat un sistem de supraveghere video. Atat pacientii cat si personalul medical, prezenti pe holurile spitalului, vor fi vegheati non-stop de micile dispozitive care inregistreaza imagini 24 de ore din 24.

Nu mai putin de 18 camere au fost instalate in principalele sectii din spital, cu scopul de a preveni eventuale furturi din saloane sau chiar din cabinetele medicilor.

Sistemul care a costat aproximativ 140 de milioane de lei vechi ajuta conducerea spitalului sa monitorizeze si felul in care colegii ii trateaza pe bolnavi.

Cele mai multe camere au fost montate in holul Compartimentului de Primiri Urgente unde de obicei apar scandaluri din cauza pacientilor recalcitranti sau a rudelor acestora. Principalele intrari in spital, sectia de Terapie Intensiva si fiecare etaj al institutiei medicale sunt si ele monitorizate, unul din punctele de control fiind instalat chiar in biroul managerului, Costica Panzaru.

Directorul medical, Diana Acsinte, a declarat ca este mai mult decat binevenit acest sistem de supraveghere, deoarece in trecut hotii au furat pana si monitoarele computerelor din birourile cadrelor medicale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow