More

  “Big Brother” la Hârlău. 16 camere vor supraveghea cele mai aglomerate zone ale orașului

  Array

  16 camere video vor supraveghea peste cateva zile cele mai aglomerate zone din Harlau. Investitia este suportata integral de la bugetul local si are drept scop cresterea sigurantei locuitorilor si identificarea posibililor infractori.

  Licitatia a fost castigata de o firma din Iasi, pentru suma de 63.000 lei fara TVA. In principal, camere video vor fi montate in preajma unitatilor de invatamant din oras, in piata agroalimentara si in alte zone care prezinta un grad ridicat de infractionalitate. Mai mult, se intentioneaza ca anul viitor numarul camerelor sa fie suplimentate si pentru supravegherea parcarilor auto. Monitoarele de supraveghere vor fi amplasate in sediul Politiei Locale, pentru ca oamenii legii sa poata urmari si interveni in timp real in situatiile de urgenta.

  Locuitorii sunt multumiti de aceasta initiativa. Se vor simti mai in siguranta in zonele cele mai aglomerate, unde in orice clipa se pot transforma in victimele unui furt, accident rutier sau alte evenimente neplacute.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet