17.6 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Bicicletă furată în văzul lumii. Hoțul surprins pe camera de supraveghere

Bicicletă furată în văzul lumii. Hoțul surprins pe camera de supraveghere

 Un pășcănean a rămas fără bicicletă după ce a lasat-o pentru câteva momente în fața unui magazin, ziua în amiaza mare. Hoțul, un tânăr de vreo 20 de ani a văzut bunul și dus a fost. Acum Poliția caută hoțul însă proprietarul a apelat și la BITTV pentru ca făptașul să fie prins. Așadar, dacă îl cunoșteți pe hoț, anunțați nu ezitați să faceți o faptă bună.

Nici prin cap nu i-a trecut unui pășcănean că va rămâne fără bicicletă atunci când a plecat de acasă la cumpărături. Acesta s-a oprit pentru câteva momente la un magazin de obiecte casnice din apropierea pieței agroalimenatre din zona Vale Pașcani, iar când a ieșit cu sacoșa de cumpărături nu a mai găsit vehiculul. A întrebat în stânga și în dreapta însă nimeni nu știa nimic.

Camerele de suraveghere ale magazinului au surprins momentul. Se poate observa cum tânărul a ochit bicicleta, iar pentru că nu era asigurată s-a urcat pe ea și dus a fost. – video în cadrul știrilor INFOBIT.

Proprietarul domiciliat în suburbia Lunca Pașcani a făcut o sesizare la Poliția, iar oamenii legii fac cercetări. De asemenea, dacă îl recunoșteți pe hoț puteți anunța Poliția sau chiar proprietarul care ofera si recompensa – 0728 29 72 76 Mihaela Duduman.

Fapta s-a petrecut în ziua de 26 august, la ora 13:50.

Oamenii legii, ne învață cum să avem grijă de bicicletă, dat fiind numărul din ce în ce mai mare din ultimele luni. De exemplu, trebuie să alegeți un sistem antifurt cu protecție sportită.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow