9.4 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021
Array

Bicicletă furată în văzul lumii. Hoțul surprins pe camera de supraveghere

Bicicletă furată în văzul lumii. Hoțul surprins pe camera de supraveghere

 Un pășcănean a rămas fără bicicletă după ce a lasat-o pentru câteva momente în fața unui magazin, ziua în amiaza mare. Hoțul, un tânăr de vreo 20 de ani a văzut bunul și dus a fost. Acum Poliția caută hoțul însă proprietarul a apelat și la BITTV pentru ca făptașul să fie prins. Așadar, dacă îl cunoșteți pe hoț, anunțați nu ezitați să faceți o faptă bună.

Nici prin cap nu i-a trecut unui pășcănean că va rămâne fără bicicletă atunci când a plecat de acasă la cumpărături. Acesta s-a oprit pentru câteva momente la un magazin de obiecte casnice din apropierea pieței agroalimenatre din zona Vale Pașcani, iar când a ieșit cu sacoșa de cumpărături nu a mai găsit vehiculul. A întrebat în stânga și în dreapta însă nimeni nu știa nimic.

Camerele de suraveghere ale magazinului au surprins momentul. Se poate observa cum tânărul a ochit bicicleta, iar pentru că nu era asigurată s-a urcat pe ea și dus a fost. – video în cadrul știrilor INFOBIT.

Proprietarul domiciliat în suburbia Lunca Pașcani a făcut o sesizare la Poliția, iar oamenii legii fac cercetări. De asemenea, dacă îl recunoșteți pe hoț puteți anunța Poliția sau chiar proprietarul care ofera si recompensa – 0728 29 72 76 Mihaela Duduman.

Fapta s-a petrecut în ziua de 26 august, la ora 13:50.

Oamenii legii, ne învață cum să avem grijă de bicicletă, dat fiind numărul din ce în ce mai mare din ultimele luni. De exemplu, trebuie să alegeți un sistem antifurt cu protecție sportită.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Ce mai găsim în trafic: șofer cu alcoolemie de 1,28 mg/l, la Târgu Frumos

Un tanar de 25 de ani a fost prins de politistii din Targu Frumos la volanul unei...

Spitalul General C.F. Pașcani caută director financiar-contabil

Spitalul General C.F. Pașcani caută director financiar-contabil. Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul...

Spitalul de Urgență Pașcani angajează cinci muncitori calificați. Se caută zidari, liftier, fochist și instalator

Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani, Județul Iaşi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a...

POLIȚIA INTERNETULUI: Guvernul Cîțu pregătește cenzura pe YouTube, Facebook, Tik-Tok și toate rețelele sociale. CNA va putea amenda și bloca pe oricine

Profitând de faptul că toată lumea este atentă și preocupată cu criza politică și dezastrul sanitar, Guvernul...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI