5.8 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Biblioteca Paşcani: Cursurile de calculatoare fac minuni printre pensionari

diplome 1

Pensionarii celei de-a doua serie a cursurilor de initiere in utilizarea calculatorului si-au primit astazi, 28 august, diplomele de participare. Pe parcursul a catorva luni, cei 12 cursanti au invatat cum sa utilizeze calculatorul, dar si cum sa navigheze pe internet, cum sa-si faca o adresa de mail, sa trimita mesaje sau sa editeze un text si chiar filmulete video. Cursurile au fost gratuite si au fost tinute in fiecare joi dimineata, de catre directoarea Bibliotecii Municipale, Mihaela Cojocaru.

Printre cursanti se afla si doamna Maria, in varsta de 79 de ani, din Pascani care a venit la Biblioteca sa desluseasca tainele navigarii pe internet, dupa ce fiica sa i-a facut cadou un calculator. In urma cursurilor a invatat sa isi caute singura orice informatie pe internet sau sa citeasca stirile.

diplome 2

La festivitatea au participat si o parte din cursantii primei promotii. Acestia au trecut la nivelul urmator, editarea de filmulete video inspirate din experientele de viata. O parte din ele au fost prezentate la finalul festivitatii de premiere. ziarulorizont.info

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow