7.7 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Biblioteca Municipală face înscrieri la Clubul de Șah

Club de sah la Biblioteca din Pascani. Dupa o lunga perioada de pregatire a concursurilor pentru iubitorului sportului mintii, acum, conducerea unitatii de cultura s-a hotarat sa infiinteze un club al sahistilor din Municipiu. Mai ales a copiilor si adolescentilor, fete – baieti, care indragesc acest sport. Dupa o pregatire temenica cu un instructor avizat si care va face totul din placere, copiii vor participa si la competitii de gen, din tara.

biblioteca

Doua grupe de sah se vor infiinta la Biblioteca Municipala din Pascani, in urmatoare zile. Clubul este adresat de la cei mai mici, dar care să stie a citi si scrie, pana la adolescentii, care au 16 ani. Invitatia este lansata atat fetelor cat si baietilor, de catre conducerea institutiei de cultura din oras.

Cursurile sunt gratuite si vor fi predate de catre pensionarul Vasile Nita, in fiecare sambata, la sediul Bibliotecii, din placere pentru sah si de dragul amintirilor si mai ales sa vada rezultate cu viitorii castigatori.

NITA VASILE SAH

Mentionam ca vor fi organizate doua grupe, a cate 12 copii, pentru incepatori si pentru cei care stiu sa joace sah.
Daca la prima intalnire, de sambata, vor mai mai multi prezenti decat numarul de locuri disponibile, se va face o selectie, pe baza de joc. Cei care vor face parte din Clubul de Sah de la Biblioteca nu vor fi nevoiti sa aduca tabla si piesele de sah de acasa, Biblioteca avand in dotare obiectele.

Materialul video in cadrul buletinului de stiei INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow