More

  Biblioteca din Harlau, premiata pentru performanta

  Array

  Biblioteca oraseneasca din Harlau a fost premiata de catre Biblioteca Judeteana Gheorghe Asachi Iasi, pentru numeroasele activitati desfasurate in cadrul institutiei. Premiul a fost inmanat de catre conducerea Bibliotecii Judetene si Consiliul Judetean, in cadrul unui eveniment festiv petrecut de curand la Muzeul Unirii.
  In cursa pentru acest premiu, in acest an, au mai fost inscrise si bibliotecile comunale din localitatile Ciortesti si Popricani. Premiul a fost castigat de Biblioteca Municipala din Harlau pentru diversele activitati, precum cursuri de pictura in aer liber, de prim-ajutor sau lansari de carte, prin care personalul de la biblioteca Harlau a incercat sa aduca comunitatea cat mai aproape de lumea cartilor.

  Fie ca sunt elevi, care doresc sa isi faca temele sau sa acceseze internetul, fie ca sunt adulti, ceare imprumuta carti pentru petrecerea timpului liber, in fiecare zi sute de persoane calca pragul institutiei de cultura. Si nu doar din oras, ci si din comunele din imprejurimile Harlaului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet