2.3 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

Bechir și Pădurariu rămân la conducerea spitalului, la rugămintea primarului

Echipa de management de la Spitalul Municipal de Urgenta va ramane in functie inca sase luni. Primarul, Marius Pintilie, a anuntat in conferinta de presa de joi, 9 septembrie, ca urmeaza sa semneze o decizie in acest sens. Hotararea a fost luata in urma unei discutii purtate intre edil si cei doi medici, Daniel Bechir si Aurelia Padurariu.

Primarul i-a invitat la o discutie pentru a-i convinge sa accepte sa ramana in functie in perioada urmatoare pana va fi organizat un concurs de management. El a mai spus ca neintelegerile din ultima perioada s-au datorat lipsei de comunicare intre el si director, pe motiv ca sunt foarte ocupati.

Edilul a precizat ca responsabilitatile echipei manageriale de la spital sunt urmatoarele: sa continue activitatea ca si pana acum, spitalul sa ramana stabil din punct de vedere financiar si intr-o zona de normalitate a activitatii medicale si sa fie obtinuta acreditarea.

Mentionam ca primarul si-ar fi dorit o alta echipa manageriala la spital, s-a implicat personal in organizarea unui concurs pentru manager si le-a solicitat medicilor din unitate dar si altor persoane din exterior sa participe in cursa pentru aceasta functie.

De precizat este si faptul ca la concursul organizat de curand, s-a inscris o singura persoana, ce a fost descalificata pentru ca nu avea studii de management.

 

Salariatii salariatii spitalului i-au cerut edilului sa incerce sa il convinga pe actualul director sa ramana in functie.

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a deschis depozitul de brazi naturali în Pașcani

Au aparut brazii naturali de vanzare in municipiul Pascani. De vineri, 26 noiembrie, s-a deschis depozitul de...

Două transformatoare pentru energie electrică ar urma să fie puse în cartierul Aerodrom

Vesti bune pentru cetatenii din cartierul Aerodrom, care nu au retea de iluminat in zona unde si-au...

Căsuțele pentru Târgul de Crăciun au ajuns la Pașcani. Manifestarea a fost aprobată de Consiliul Local

Primaria Pascani se pregateste sa amenajeze Targul de Craciun, prima editie, pe esplanada municipiului. In aceste zile...

Programul centrului de vaccinare se modifică de săptămâna viitoare. De luni până duminică, între orele 8-20

Programul centrului de vaccinare se modifica, din nou, dupa ce Primaria Pascani a anuntat ca a angajat...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI