29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Ștefania – pruncul născut de Crăciun

horacredit.ro/
creditfix.ro
creditprime.ro
credius.ro
elefant.ro
fashiondays.ro
oferta.oceancredit.ro
answear.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Moş Crăciun a venit cu darul cel mai frumos pentru două familii şi anume binecuvântarea naşterii unui copil. Atât în ajunul Crăciunului cât şi pe 25 decembrie doi bebeluşi, un băiat şi o faţă au venit pe lume făcând această zi şi mai specială pentru părinţii lor.

bebe

 

Un copil aşteptat de peste opt ani a venit pe lume chiar în dimineaţă sfânta de Crăciun. Pe 25 decembrie la ora 5:10 s-a născut, prin cezariană Ştefania Crina Maria Curuţ. Fetiţa a cântărit 3,200 gr la naştere şi a primit nota 9. Mămica fetiţei speră ca peste două zile să meargă acasă în Heci, comuna Lespezi şi să pregătească botezul micuţei.

 

În ajunul Crăciunului, aproape de ora 20:00 o altă familie, de această dată din Stolniceni Prăjescu s-a bucurat de venirea pe lume a primului născut Vasile Cristian Bostan, de 2,900 gr. Naşterile au continuat şi în a doua zi de Crăciun la Spitalul din Paşcani când s-au născut două fetiţe şi un băieţel.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI