More

  Bebeluș mort în condiții suspecte

  Array

  Un bebeluş de 4 luni dintr-o localitate de lângă Paşcani a murit în condiţii suspecte. Pe numele părinţilor s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.
  Un copil de doar 4 luni din Gura Bâdiliței a decedat ieri în condiţii suspecte. Părinţii au apelat numărul de urgenţă 112 dar din păcate personalul medical de pe ambulanţa ajunsă la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a salva bebeluşul.
  A fost sesizată şi poliţia din comuna Vânători care s-a deplasat la locuinţa unde se afla copilul. Din primele verificări făcute de aceştia dar şi de medicul prezent pe Ambulanţă s-a constatat că nu are urme de violenţă pe corp.

  Pe numele părinţilor s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. În funcţie de rezultatele necropsiei, care va elucida cauza morţii copilului, se vor lua măsurile impuse.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  Tânăr prins la furat într-un magazin din Târgu Frumos

  La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii Poliţiei Oraşului Tg. Frumos au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui magazin din Tg. Frumos, despre faptul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI