22.7 C
Paşcani
vineri, mai 20, 2022
Array

Bebelus mort, adus la Spitalul de Urgenta Pascani

Caz dramatic la Spitalul Municipal din Pascani. Un bebelus a fost adus mort la Compartimentul de Primiri Urgente in aceasta dimineata. A fost anuntata politia iar criminalistii au venit la fata locului. A inceput o ancheta pentru stabilirea circumstantelor in care a murit.

Bebelusul este din Gura Badilitei si avea doar 12 zile. Pe 01 noiembrie a fost adus pe lume chiar la Spitalul de Urgente din Pascani. Mama l-a nascut pe cale naturala si a stat internata timp de sapte zile. Copilul a luat in greutate, motiv pentru care a fost externat. Medicul specialist i-a transmis insa doctorului de familie al micutului, ca bebelusul are suflu sistolic, adica inima produce un zgomot anormal. Din acest motiv, a primit recomandarea de a fi consultat de specialistii de la Cardiologie infantila.

Nu se stie daca a mai fost consultat de un alt medic. Astazi dimineata, mama a vazut ca pruncul nu reactioneaza si a sunat de urgenta la 112. Micutul a ajuns la spitalul pascanean, iar doctorii au facut manevrele de resuscitare. Din pacate, a murit.

Conform procedurilor, a fost anuntata si politia. Trupul neinsufletit va fi dus la Institutul de Medicina Legala pentru necropsie.
Mentionam ca parintii mai au un copilas de cinci ani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrowArticolul precedentBombă la Ruginoasa
Articolul următorREGAL VIENEZ CU BILETE FOARTE SCUMPE