13 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Beat criţă într-un şanţ din Hălăucești

Alcoolul l-a băgat în spital. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Hălăucești, care a fost găsit beat criţă într-un şanţ din localitate. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Salvat de un trecător. Un tânăr care zăcea într-un şanţ din comuna Hălăucești a avut noroc fiind observat de către un sătean care a sunat la 112 pentru ca acesta să fie salvat, crezând că este victima unui accident rutier. Poliţiştii şi personalul medical de pe Ambulanţă prezenţi la faţa locului au constatat că băiatul în vârstă de 26 de ani s-a prăbuşit în șanțul de pe marginea drumului pentru că băuse peste măsură şi nu se mai putea ţine pe picioare.
Adus la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal i s-au făcut analizele necesare. Potrivit medicilor, el prezenta traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei şi traumatism toraco-abdominal.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta arătând o alcoolemie de 1,30 mg/l în aerul expirat. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili ce şi cum s-a întâmplat și pentru a fi luate măsurile care se impun.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow