11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Bazin de înot la Târgu Frumos

Administratia locala din Targu Frumos face demersuri pentru construirea unui bazin de inot. In sedinta de Consiliul Local de ieri, alesii au aprobat un proiect de hotarare privind predarea unei amplasament catre Ministerul Dezvoltarii Regionale. Este vorba despre o suprafata de 2200 mp de teren din cadrul Scolii Garabet Ibraileanu, unde ar urma sa fie realizata investitia.

Deocamdata este vorba doar despre un proiect. Daca va fi prins pentru finantare, Compania Nationala de Investitii ar urma sa realizeze bazinul de inot. Administratia locala isi ia angajamentul pentru a face lucrarile de sistematizare pe verticala, racordurile la utilitati si intretinerea obiectivului pentru o perioada de 15 ani.

Bazinul de inot se va adresa in special elevilor din unitatea de invatamant respectiva, care au deja rezultate deosebite la diferite concursuri sportive.

Mentionam ca la finalul acestui an va fi data in folosinta o sala de sport in cadrul Liceului Ion Neculce din Targu Frumos, lucrare realizata prin Compania Nationala de Investitii. Administratia locala a pus la dispozitia autoritatilor nationale o suprafata de 3.600 mp, iar valoarea obiectivului este de peste 5 milioane de lei, fara TVA.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow