11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Bazar pe bani puţini la Casa de Cultură

Momente de bucurie pentru copiii păşcăneni. Câteva sute de prichindei au participat la un spectacol de magie şi iluzionism organizat de o trupă de artişti pe scena Casei de Cultură. Evenimentul a avut loc marţi seară pe scena Casei de Cultură.

La sfârşit au vorbit şi s-au fotografiat cu personajele din desene animate. Mai mult în holul institutiei au fost comercializate dulciuri, jucării şi măşti.
Dincolo de bucuria şi magia care i-au cuprins pe copii unii părinţi şi-au manifestat îngrijorarea în legătură cu marfa vândută fără acte. Nici directoarea Casei de Cultură nu a fost în stare să îi liniştească. Ea a spus că doar a închiriat sala de spectacole pentru suma de 100 de lei în timp ce pentru alte activităţi culturale elevii şi profesorii trebuie să plătească de 5 ori mai mult.
Declaraţia directorului este contrazisă chiar de preşedinta Consiliului de Administraţie. Gabriela Nedelcu susţine că totul a fost în regulă deşi Primăria nu a dat aviz pentru desfăşurarea activităţilor comerciale.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow