32.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Bazar de Crăciun la Şcoala din Lunca Paşcani

Copiii, părinţii şi cadrele didactice de la Şcoala Lunca Pașcani au lucrat împreună pentru a organiza o nouă ediţie a “Bazarului de Crăciun”. Acţiunea caritabilă a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, unde copiii şcolii au strâns bani pentru semenii lor mai puţin norocoşi.

bazar de craciun lunca pascani
Peste 300 de elevi şi cadre didactice de la Şcoala Lunca Paşcani s-au implicat în proiectul educaţional de voluntariat „Bazar de Crăciun”. Ei au venit îmbrăcaţi în haine de sărbătoare dar şi-au arătat şi priceperea în bucătărie prin zecile de feluri de prăjituri pregătite.

Tot vineri a avut loc şi concursul între clase. Astfel s-a notat cel mai frumos stand de prăjituri şi decoraţiuni de Crăciun. De asemenea a avut loc şi organizarea unei tombole cu ornamente pentru sărbătorile de iarnă realizate în parteneriat cu familia, iar la final, elevii coordonaţi de profesori au susţinut un program de colinde.

Coordonatorii acestui proiect, profesorii Mariana Adavidoaiei, directorul şcolii şi Gabriela Axinte, consilier pentru proiecte şi programe educativ, împreună cu elevii şi părinţii au decis ca prăjiturile să fie donate elevilor de la Şcoala Specială Paşcani, iar banii strânşi în urmă vânzării biletelor de tombolă să fie donaţi unor familii cu nevoi speciale.

Amintim că „Bazarul de Crăciun” a ajuns în acest an la a patra ediţie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow