More

  Bautura bat-o vina! Un cetatean a baut otrava pentru purici dupa ce a confundat sticlele

  Array

   

   

   

  In ultima perioada tot mai multi pascaneni ajung pe patul de spital din cauza consumului ridicat de alcool. Nu exista zi in care medicii de la compartimentul Primiri Urgente al Spitalului Municipal nu se confrunta cu macar 5 astfel de persoane, care de cele mai multe ori sunt si violente, dar exista si cazuri amuzante.

   

  De data aceasta un barbat a cazut in cap de la propria inaltime, iar un altul a baut otrava pentru purici dupa ce a confundat sticlele. Neculai Vieru de 55 ani din Pascani, a fost adus cu ambulanta la Spitalul Municipal dupa ce a cazut in cap de la propria inaltime din cauza consumului de alcool. Acesta fost diagnostica cu un traumatism cranio cerebral cu plaga occipitala si a fost trimis la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi pentru mai multe observatii.

   

  Francisc Ichimas de 55 ani din localitatea Halaucesti, a fost adus cu ambulanta la spital dupa ce a ingerat otrava pentru purici, el a confundat sticlele. Barbatul a primit tratament de specialitate, dupa care a plecat acasa.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet