Array

Şofer prins beat la volan după o urmărire că în filme

Nu a mai ţinut cont de nici o regulă de circulaţie şi s-a urcat băut la volanul maşinii sale, mai ales că nici nu avea permis auto. A condus aşa pe străzile din Paşcani până când a fost oprit de către o patrula a poliţiştilor care a sesizat că maşina mergea în zig zag. La testare s-a constatat că avea o alcoolemie de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Nu a mai ţinut cont de numărul paharelor cu alcool băute şi s-a urcat în maşina pe care a condus-o pe străzile publice din Paşcani. Tânărul în vârstă de 24 de ani din comuna Stolniceni Prăjescu, M. L., a fost depistat azi noapte, 20 septembrie, în jurul orei 00.20, de către poliţişti şi a pornit în urmărirea lui. Pe strada Crinilor a fost oprită maşină.

Din verificările efectuate în bazele de date, a rezultat faptul că, cel în cauza nu posedă permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Întrucât şoferul emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui auto pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis de conducere.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...