19.1 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022
Array

Bătuți și accidentați pe patul de spital

- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 43 ani a fost victima unui accident rutier în suburbia Gâștești. Duminică seara, în jurul orei 21.00 bărbatul se deplasa pe partea carosabilă când a fost acroşat de o maşină condusă de o păşcăneancă. Şoferiţa a sunat la 112, iar un echipaj medical l-a transportat pe bărbat cu numeroase leziuni la Spitalul din Paşcani.

Atât victima cât şi şoferul au fost testaţi alcoolscopic. În urma rezultatelor s-a constatat că şoferiţa nu consumase alcool, însă victima da. Aceasta prezenta 0,54 mg/l alcool în aerul expirat. Poliţia a deschis dosar de cercetare penală urmând să stabilească cu exactitate cum s-au petrecut faptele.

Tot la Spitalul din Paşcani a ajuns în acest week-end un tânăr de 17 ani din Paşcani după ce a fost victima unei agresiuni. În urma investigaţiilor s-a constatat că tânărul prezenta numeroase traumatisme la cap dar şi contuzii toracice şi la bazin, coapsă.
Şi o bătrână de 76 ani a ajuns la CPU fiind victima unei agresiuni. Ea avea luxaţie de umăr şi contuzie toracică în urmă loviturilor primite.
Până acum nici una dintre cele două victime nu au reclamat agresorii la Poliţie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow