15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Bătut până la leșin de un consătean

A băut peste măsură, iar în drum spre casă a fost luat la bătaie de un consătean. Este vorba de un tânăr de 18 ani din Pietrosu, comuna Tătăruși, care s-a cinstit aseară la barul din localitate. Când să plece spre locuinţă, pe fondul unor conflicte mai vechi, băiatul a fost luat la pumni şi picioare de un bărbat în vârstă de 45 ani din aceeaşi localitate. Un trecător care a văzut întreaga scenă a cerut ajutor medical la numărul de urgenţă 112.

Un echipaj sosit la faţa locului l-a transportat pe tânăr cu numeroase lovituri la cap şi pe corp la CPU. După acordarea îngrijirilor medicale a fost transferat la un spital din Iaşi pentru tratament de specialitate.

Tot la CPU au ajuns ieri alte două persoane după ce au fost bătute. Dimineaţă, în jurul orei 8.00 un tânăr de 20 ani din Todirești a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a ales cu mai multe lovituri la cap şi faţă, însă nu a vrut să le spună medicilor cine şi de ce l-a agresat.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 12.30 o păşcăneancă a fost bătută. Bătrână, în vârstă de 76 ani s-a prezentat la camera de gardă cu lovituri la cap şi coaste. Femeia a rămas internată în spital pentru tratament.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow