5.3 C
Paşcani
miercuri, februarie 1, 2023

Bătut de cumnați până la desfigurare

Bătut de cumnați până la desfigurare

 Pe fondul consumului de alcool și a unor dispute mai vechi, un tânăr a fost bătut măr de către cumnații lui. Totul s-a întâmplat duminică seara la o locuință din Pârcovaci – Hîrlău. A fost solicita ajutor prin 112, iar la fața locului au venit polițiștii dar și ambulanțierii care au acordat primele îngrijiri medicale. Se fac cercetări iar în cauză s-a deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe. Între timp, victima este internat la un spital din Iași, cu multiple traumatise, stare de sănătate fiind gravă.

 A intervenit să o apere pe iubita lui iar acum se află desfigurat pe patul de spital. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 27 ani din Pârcovaci, Hîrlău. Acesta a fost bătut zdravăn de către cei doi cumnați. A fost anunțată Poliția prin 112. Bătaia a avut loc duminică seara, 04 martie în jurul orei 22:00.

“Polițiștii au fost sesizați prin 112 de către o tânără care a anunțat că frații săi l-au bătutu pe iubit. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au început investigațiile. O ambulanță a transportat victima la Spitalul orășănesc din Hîrlău având mai multe leziuni la cap. În cauză s-a deschis dosar penal iar cercetările continuă.” a precizat Adina Lupu, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

La unitatea medicală a fost stabilizat, având fața tumefiată și pe restul corpului prezenta tot felul de leziuni.

De aici a fost transferat, prentru îngrijiri de specialitate, la Spitalul “Sfântul Spiridon” din Iași.

„Pacientul cu politraumatism prin agresiune a fost diagnosticat cu emfizem subcutanat masiv, de la nivel occipital până la nivel scrotal, pneumotorax bilateral, contuzie pulmonară. Bolnavul mai prezenta multiple fracturi costale complexe bilateral, respectiv fracturi, tasare corpuri vertebrale la nivel cervico-dorsal. Bolnavul a fos internat în clinica de chirurgie toracică a spitalului.”, a spus profesorul dcotor Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

În această cauză continuă cercetările iar în funcție de stare de sănătate a victime se vor lua măsurile care se impun.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow