11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Bătut cu furca, amendat de polisţişti

Un barbat dintr-o comuna de langa Pascani a fost batut zdravan cu o furca si un bici chiar de fratele lui. Scandalul ar fi pornit de la o bucata de pamant lasata mostenire. Victima a ajuns la spital cu ambulanta in stare grava. Politistii au deschis un dosar de cercetare penala pentru lovire.

gospodaru radu
Bataie ca in codru intre doi frati din Miroslovesti. Radu Gospodaru de 38 de ani a ajuns ieri la Spitalul de Urgenta din Pascani plin de vanatai si umflat, in urma unui conflict cu fratele sau. Agresiunea s-a petrecut zilele trecute chiar in preajma locuintei victimei. Acesta mergea cu o caruta cand, potrivit celor spuse de el, a fost atacat de fratele sau cu un bici.

gospodaru radu1

Neintelegerile dintre cei doi ar fi pornit de la cateva terenuri, pe care le lucreaza satenul batut.
La fata locului au fost si politistii care au stabilit ca scandalul ar fi pornit chiar de la barbatul batut zdravan. Astfel ca a fost amendat cu 1000 de lei de catre oamenii legii, iar fratele lui cu suma de 400 de lei.

Mentionam ca tot ieri la spital a ajuns si un barbat de 60 de ani din satul Mitesti. Pacientul parea sa aiba o fractura de mandibula, motiv pentru care medicii pascaneni au decis sa il transfere la o clinica din Iasi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow