8.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Bătut cu bestialitate, din greşeală. Vinovaţii nu au fost găsiţi

Parintii unui adolescent cauta in disperare sa afle adevarul intr-un caz ingrozitor. Fiul lor a fost bagat in coma de cativa batausi in urma cu un an de zile, insa nici pana acum nu au fost gasiti vinovatii. Baiatul a ramas cu sechele in urma loviturilor primite si nu are voie de efort.

Un adolescent din comuna Siretel, batut cu bestialitate la inceputul anului trecut, nu si-a gasit nici pana acum dreptatea. Baiatul de 14 ani a fost bagat in coma de mai multi necunoscuti care l-au lovit cu o scandura, dupa ce l-au confundat cu un alt localnic.

Tatal copilului, Viorel Pascu, incearca sa afle adevarul insa ancheta politiei parca sta in loc. Din spusele lui, exista mai multi suspecti, printre care si un barbat de 50 de ani din Siretel, care l-ar fi amenintat sa nu mai spuna nimic.

Totodata, barbatul sustine ca politistii i-ar fi spus sa identifice el persoanele care l-au atacat pe minor, in caz contrar, ei nu pot face nimic.

In replica, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi spun ca dosarul este in lucru si se fac cercetari sub coordonarea unui procuror.
Mentionam ca in urma agresiunii petrecuta pe 12 ianuarie 2014 pe ulita satului, baiatul a avut nevoie de ingrijiri medicale timp de circa 30 de zile. A avut splina rupta, hemoragie interna si un picior fracturat.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow