More

  Batut cu bata de catre concubinul mamei sale

  Array

  Continua cazurile de oameni ajunsi in Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului Municipal Pascani in stare grava dupa ce au fost agresati.

  Ieri seara, un barbat in varsta de 31 ani din comuna Valea Seaca, a ajuns pe patul de spital dupa ce a baut bine si a intrat intr-o altercatie, care s-a finalizat cu o bataie zdravana.

  Este vorba despre Petru Bostan, care a fost lovit de catre concubinul mamei sale, Petru Enache, cu o bata in cap. In urma loviturilor barbatul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgente Pascani cu rani grave la fata si cap fiind transportat la Neurochirurgie Iasi.

  Pe numele batausului s-a intocmit dosar de cercetare penala iar in functie de numarul zilelor de ingrijiri medicale se va face incadrarea juridica.

  Mentionam ca la doar 5 minute dupa sosirea primului pacient agresat, la Urgente a mai ajuns un tanar din comuna Helesteni, de asemenea victima a unei agresiuni. Pacientul, Lucian M., in varsta de 33 ani era ranit la cap si fata, motiv pentru care a necesitat transportarea la Spitalul de Neurochirurgie Iasi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Biblioteca din Târgu Frumos se mută în sediu nou. Două etaje pentru instituția de cultură

  Biblioteca „Universul Cunoasterii” din Targu Frumos va avea un nou sediu. Decizia a fost luata in cadrul ultimei sedinte de Consiliu Local al orasului,...

  Pompierii au dat jos 200 kg de tencuială, ce era să cadă de pe pereții blocului PTTR din spatele Poștei Deal

  Pompierii pascaneni au fost chemati joi, 25 februarie a.c., de catre un cetatean care a observat ca la etajul patru al blocului PTTR din...

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “ Plafonarea salariilor din sistemul bugetar echilibrează financiar bugetul de anul acesta”.

  Ne aflăm în situația în care statul român consumă mai mult decât își permite. Problema lipsei banilor din bugetul statului e una de zeci de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp