17.3 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Batut cu bata de catre concubinul mamei sale

Continua cazurile de oameni ajunsi in Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului Municipal Pascani in stare grava dupa ce au fost agresati.

Ieri seara, un barbat in varsta de 31 ani din comuna Valea Seaca, a ajuns pe patul de spital dupa ce a baut bine si a intrat intr-o altercatie, care s-a finalizat cu o bataie zdravana.

Este vorba despre Petru Bostan, care a fost lovit de catre concubinul mamei sale, Petru Enache, cu o bata in cap. In urma loviturilor barbatul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgente Pascani cu rani grave la fata si cap fiind transportat la Neurochirurgie Iasi.

Pe numele batausului s-a intocmit dosar de cercetare penala iar in functie de numarul zilelor de ingrijiri medicale se va face incadrarea juridica.

Mentionam ca la doar 5 minute dupa sosirea primului pacient agresat, la Urgente a mai ajuns un tanar din comuna Helesteni, de asemenea victima a unei agresiuni. Pacientul, Lucian M., in varsta de 33 ani era ranit la cap si fata, motiv pentru care a necesitat transportarea la Spitalul de Neurochirurgie Iasi.

Alte articole