1 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022
Array

Bătrânii se împrumută pentru masa de Crăciun, medicamente și achitarea datoriilor

Batranii se imprumuta pentru masa de Craciun, medicamente si achitarea datoriilor. Pensionarii au luat cu asalt CAR-urile in aceasta luna. Neajunsurile ii determina pe batrani sa faca tot mai multe imprumuturi la Casele de Ajutor Reciproc.

CAR pensionari Pascani

Sezonul rece este unul si mai sensibil pentru aceasta categorie de varsta. Oamenilor le este foarte greu sa se descurce in aceasta perioada a anului cu plata datoriilor, cu incalzirea locuintelor, plata medicamentelor sau cu masa de sarbatori. Majoritatea dintre pensionarii pascaneni se pregătesc de sărbători cu bani împrumutaţi de la Casa de Ajutor Reciproc.

imprumut batrani

Reprezentanţii CAR-ului din Pascani susţin că se aşteaptă ca numărul cererilor de împrumut să crească în această perioadă, desi numai in cateva zile dosarele depuse de pensionari au ajuns la 120. Pensionarii prefera sa faca imprumut la CAR pentru ca dobanzile sunt mici si ratele pe termen lung. Cea mai mare suma ceruta de batrani ajunge si pana la 7.000 de lei. Reprezentantii spun ca bani vor primi toti cei care au solicitat, insa nu suma integrala, ci esalonata. ziarulorizont.info

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow