23.5 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022
Array

Bătrânică fără rușine, le-a arătat chiloții polițiștilor

O bătrână din Pârcovaci a fost amendată recent de polițiștii din Hîrlău, pentru comportament indecent. Petronela A. din Pârcovaci, obișnuiește să facă foc în propria curte din cauciucuri și sticle de plastic, motiv pentru a fost reclamată de vecinul ei.

Căldura puternică, fumul și scânteile declanșate de focul aprins au deterioriat pereții de la casa vecinului, iar acesta a sesizat poliția, care a sosit la fața locului pentru cercetări.

Deși inițial, polițiștii au intenționat doar să-i dea un avertisment femeii, ea a fost amendată pentru comportament indecent, atât față de vecinul său, cât și față de reprezentanții poliției. Spre surprinderea acestora, bătrâna i-a primit cu înjurături, apoi și-a ridicat fusta, arătându-le acestora fără pic de rușine, părțile intime.

Cu toate că a fost amendată, femeia nu se liniștește, chiar astăzi fiind găsită de reporterul nostru în timp ce făcea din nou foc în curte. Și el a fost primit cu aceeași atitudine lipsită de moralitate.

Menționăm că în timpul săptămânii trecute polițiștii de la Hîrlău au aplicat 17 amenzi, dintre care 3 au fost pentru tulburarea liniștii publice, în aceeași perioadă fiind puse în practică și 3 mandate de muncă în folosul comunității.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Pașcani otrăvește pământul cu gunoaiele de pe domeniul public

Primăria Pașcani continua sa transporte remorci cu gunoaie, in...

Angajări în domeniul medical, la Pașcani

Se fac noi angajări în domeniul medical în municipiul...

Modernizări la Școala Specială Pașcani. Proiect de peste 17 milioane de lei – FOTO

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani, din zona Vale,...

Începe realizarea noii strategii de dezvoltare a Pașcaniului

Au fost stabilite firmele care urmează să facă noua Strategie Integrată...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow