8.8 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Bătrână, victima unui accident rutier

O bătrână a ajuns la spital cu răni grave, după ce a fost victima unui accident rutier petrecut în seară zilei de miercuri, pe o stradă din apropierea localităţii Ruginoasa. Acum aceasta se află internată la Spitalul Municipal din Paşcani pentru supraveghere medicală, deoarece prezintă fractură de umăr şi contuzii toraco abdominale.

Aseară, 4 noiembrie, un tânăr în vârstă de 24 de ani din Ruginoasa a produs un accident rutier după ce a încercat să depăşească un autoturism, pentru că nu a adaptat viteză şi nu a păstrat distanţa regulamentară, motiv pentru care a intrat în spatele unei maşinii din faţă.

Pentru că autoturismele implicate nu au fost grav avariate, conducătorii auto s-au înţeles pe cale amiabilă în privinţa daunelor, însă după câteva ore de la producerea accidentului, o pasageră din maşina tamponată din spate a ajuns la spital deoarece acuza dureri. Dusă la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal din Paşcani, victimei în vârstă de 74 de ani din satul Vascani i s-au găsit mai multe contuzii, care au necesitat îngrijire medicală.

Femeia va rămâne internată pentru câteva zile la Ortopedie, iar poliţiştii au demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow