2.4 C
Paşcani
vineri, decembrie 2, 2022
Array

Bătrână înşelată prin metoda ,, pomana”. Ţiganii nu i-au dat ci i-au luat şi banii din casă

PolitieSituatie incredibila petrecuta astazi, pe o strada din municipiul Pascani. O batrana in varsta de 76 de ani a fost inselata cu suma de o suta de lei, dupa ce a fost acostata de mai multe persoane de etnie rroma.

Femeia se indrepta catre locuinta de pe strada Vatra, cand a fost abordata de trei tineri, care treceau pe strada. Barbatii au intrat in discutii cu pascaneanca careia i-a propus sa primeasca suma de 50 de lei drept pomana, intrucat au vazut ca este batrana si are nevoie de bani. Victima credula a acceptat sa mearga cu acestia acasa, sa le schimbe niste bani deoarece acestia aveau doar o hartie de 200 de lei.

Odata ajunsi in locuinta femeii, unul dintre barbati i-a smuls din mana pascanencei o bacnota de 100 de lei si s-au facut nevazuti.

In urma verificarilor, cele trei persoane de etnie rroma au fost identificate si s-a stabilit ca acestea domiciliaza in municipiul Barlad.

Pe numele barbatului in varsta de 48 de ani care a fugit cu banii a fost intocmit un dosar penal pentru infractiunea de inselaciune.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow