More

  Bătrână înşelată cu 1.300 de lei de un “avocat” prin metoda accidentului

  Array

  masina politieInselaciunile prin metoda accidentului rutier continua in zona Pascani. Vineri, 19 iulie, o batrana din Todiresti a ramas fara 1.300 de lei dupa ce a fost anuntata ca fiica sa a fost implicata intr-un eveniment rutier petrecut pe raza municipiului Iasi.

  Valentina T. , in varsta de 78 de ani i-a povestit abia a doua zi fiului ce s-a intamplat iar acesta a sesizat Politia din Pascani.

  In urma cercetarilor s-a stabilit ca persoana necunoscuta s-a recomandat ca fiind un avocat si i-a cerut femeii sa trimita nu mai putin de 2.500 de lei pentru a-i ajuta fiica. Din fericire, daca se poate spune asa, batrana s-a prezentat la un oficiu postal din Pascani si a depus numai 1.300 de lei.

  Tot in cursul zilei de sambata, localnica a fost sunata si de fiica sa, care si-a linistit mama si a infirmat ca a avut un accident rutier.

  În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, iar cercetările continuă în vederea identificării şi tragerii la răspundere a autorilor.

  Politistii recomanda in continuare tuturor persoanelor contactate pentru aceste situatii să verifice şi din alte surse informaţiile care li se prezintă, pentru a stabili dacă acestea sunt reale sau nu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet