More

  Bătrână din Sirețel salvată de câinele polițist din Pașcani

  Array

  Bătrână din Sireţel salvată de câinele poliţist din Paşcani. Femeia a plecat de acasă şi s-a rătăcit prin pădurea din apropiere. Fiul a solicitat ajutorul oamenilor legii pentru a fi găsită. Poliţiştii din oraş au căutat prin pădure, pe o rază de câţiva km. La căutări au participat zeci de oameni.

  CAINE POLITIST SAV
  Un poliţist din Paşcani alături de cainile de urmă au găsit o persoană dată dispărută de câteva zile. Căutările au fost anevoioase, mai ales că femeia în vârstă de 74 de ani din comuna Sireţel a plecat prin pădurea din apropiere satului. Câinele Sav a luat urma acesteia şi a ghidat poliţistul conductor prin pădure.
  Căutările au fost făcute până aproape de limita cu judeţul Botoşani, pe o rază de mai bine de 20 km. După câteva ore, bătrâna a fost găsită în pădure, după un copac, în stare de inconştienţă.

  Din cauza condiţiilor din pădure, agent şef de poliţie David Iulian a cărat pe braţe femeia mai bine de 5 km, până la zona unde era acces auto, fiind transportată pentru investigaţii medicale la Spitalul din Hîrlău. Misiunea a fost dificilă şi pentru câine şi pentru poliţişti.

  Pe câinele poliţist îl cheamă Sav şi este un ciobănesc german. El are un an şi 6 luni şi a participat 5 luni de zile la un stagiu de pregătire, la Centrul Chinologic “Aurel Greblea” de la Sibiu.

  Poliţistul conductor este angajat în Poliţie din anul 2000, în prezent desfăşurându-şi activitatea la Compartimentul de Investigare Tehnico-Ştiinţifică din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani.

  Femeia a fost dată dispărută în noaptea de 22/23. La căutări au participat zeci de poliţişti de la investigaţii criminale, ordine publică şi criminalistică, sprijiniţi de poliţişti de la rurală, jandarmi, membri ai familiei, vecini şi localnici.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI