More

  Batrana de 78 de ani gasita intre sinele de cale ferata in zona podului peste Siret

  Array

  Pod cale ferata BlagestiO batrana de 78 de ani a ajuns in aceasta dimineata la Spital, dupa ce a fost zarita intre sinele de cale ferata, de mecanicul unui tren. Incidentul s-a petrecut in jurul orelor 04:20, in zona podului de cale ferata care trece peste raul Siret.

  Mecanicul trenului Regio 6442, cu directia Pascani – Iasi, trecand prin acea zona a observat ca pe firul alaturat de cale ferata, intre sine, se afla o persoana in pozitia culcat.

  In scurt timp, acesta a alertat autoritatile iar la fata locului s-au deplasat un lucrator al Politiei TF si un echipaj EPA, care i-a acordat prim ajutor femeii. Intrebata cum a ajuns acolo, Floarea Negrea, din Tatarusi, nu a putut sa le ofere prea multe detalii, lucratorilor de Politie.

  Intrucat, aceasta acuza dureri la nivelul membrului superior drept si era in stare de hipotermie usoara, batrana a fost transportata la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, unde a ramas internata cu diagnosticul de fractura inchisa cu deplasare.

  Dupa ce au consultat-o, medicii au stabilit ca femeia sufera si de o afectiune psihica si anume, dementa senila.

  Politistii TF continua cercetarile pentru a stabili exact cum a ajuns femeia intre sinele de cale ferata si nu exclud ca aceasta sa fi cazut dintr-un tren care circula pe relatia Iasi – Pascani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet