14.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

Batrana de 78 de ani gasita intre sinele de cale ferata in zona podului peste Siret

Pod cale ferata BlagestiO batrana de 78 de ani a ajuns in aceasta dimineata la Spital, dupa ce a fost zarita intre sinele de cale ferata, de mecanicul unui tren. Incidentul s-a petrecut in jurul orelor 04:20, in zona podului de cale ferata care trece peste raul Siret.

Mecanicul trenului Regio 6442, cu directia Pascani – Iasi, trecand prin acea zona a observat ca pe firul alaturat de cale ferata, intre sine, se afla o persoana in pozitia culcat.

In scurt timp, acesta a alertat autoritatile iar la fata locului s-au deplasat un lucrator al Politiei TF si un echipaj EPA, care i-a acordat prim ajutor femeii. Intrebata cum a ajuns acolo, Floarea Negrea, din Tatarusi, nu a putut sa le ofere prea multe detalii, lucratorilor de Politie.

Intrucat, aceasta acuza dureri la nivelul membrului superior drept si era in stare de hipotermie usoara, batrana a fost transportata la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, unde a ramas internata cu diagnosticul de fractura inchisa cu deplasare.

Dupa ce au consultat-o, medicii au stabilit ca femeia sufera si de o afectiune psihica si anume, dementa senila.

Politistii TF continua cercetarile pentru a stabili exact cum a ajuns femeia intre sinele de cale ferata si nu exclud ca aceasta sa fi cazut dintr-un tren care circula pe relatia Iasi – Pascani.

Alte articole