12.5 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Batrana de 140 kg purtata de la un spital la altul dupa ce a cazut din caruta

Clipe de cosmar pentru o femeie cu greutate din comuna Siretel . In timp ce se intorcea acasa de la muncile campului o batrana de 63 de ani si 140 de kg a cazut din caruta si nu s-a mai putut misca. Incidentul s-ar fi intamplat din cauza unei gropi. Cei de fata au sunat imediat la numarul de urgenta 112. La fata locului sau deplasat mai multe echipaje medicale care au reusit sa o transporte la Spitalul de Urgente din Pascani.

in loc sa primeasca ingrijirile necesare , femeia a fost trimisa la o clinica din Iasi. De la Iasi a fost adusa inapoi la Pascani. In urma investigatiilor s-a descoperit ca pacienta avea leziuni la coloana si abdomen, motiv pentru care nu se mai putea deplasa.
Nu este pentru prima data cand pacienti cu situatii medicale deosebite sunt purtati de la un spital la altul pentru investigatii si ingrijiri. Medicii din Pascani spun ca sunt depasiti de complexitatea acestor cazuri iar cei de la Iasi motiveaza ca Spitalul din Pascani are competenta si dotarea necesara pentru a le rezolva.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow