More

  Bătrână cu gâtul tăiat pentru 13 lei, 2 găini şi un cozonac

  Array

  Caz şocant în comună Mirosloveşti, judeţul Iaşi. Un minor a tăiat gâtul unei bătrâne, cu un cuţit pentru 13 lei, un cozonac, o pungă de cafea şi 2 găini.
  Evenimentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, aproape de miezul nopţii. Bogdan Cocoiu, în vârstă de 17 ani, a intrat în curtea victimei şi a ameninţat-o cu un cuţit pentru a-I da toţi banii din casă.
  Femeia a spus că are doar 13 lei, moment în care agresorul s-a enervate şi i-a tăiat gâtul. A luat banii şi ce a mai găsit prin casă: un pachet de cafea, un cozonac şi două găini şi a fugit. Acum nu mai este de găsit, poliţia face tot posibilul îl găsească, familia minorului fiind îngrijorată.

  Tânărul o cunoştea pe victima de mai mulţi ani de zile, el o ajută pe bătrână la treburile casnice, vecinii povestesc că în ultima perioadă, băiatul obişnuia să îi fure păsările şi să o ameninţe pentru a obţine bani. Acum el este cercetat pentru tâlhărie şi riscă ani grei de închisoare.

  Din fericire, femeia a scăpat cu viaţa, iar în urma loviturii de cuţit, s-a ales doar cu o rană superficială, ea fiind transportată la spitalul de urgenţă din paşcani pentru a primi îngrijiri medicale. A rămas internată din cauza unor complicaţii la inima din cauza supărării.

   

  Ce părere ai?

  Articolul precedentAniversare la 100 de ani
  Articolul următorAnunt de pierdere

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet